У четвер, 20 червня, в Москві проходить пряма лінія з російським президентом Володимиром Путіним.

Цього разу російські громадяни відправили Путіну понад півтора мільйона скарг і запитань. В той же час були запитання і від українців.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тому президент країни-агресора був змушений робити заяви, які стосуються України та українських громадян. Втім, ці його вислови нічим не відрізняються від звичної риторики – те ж маніпулювання фактами, і перевертання з ніг на голову.

Так, в ході цього заходу Путіну запропонували зробити перший крок назустріч президенту України Володимиру Зеленському, зробивши знижку на його молодість в політиці і недосвідченість.

"Я дивився його виступи в Москві на КВН. Це було талановито і смішно. Але зараз - не смішно. Що зараз відбувається? Будучи в Парижі, він сказав, що не збирається говорити з сепаратистами так званими - жителями цих невизнаних республік. А як він тоді збирається вирішувати це питання? Обстріли ВСУ збільшилися. Блокада не скасована, господарські зв'язки ... - нічого не робиться, нічого не відбувається. Кроки назустріч - найпростіше. Але потрібна політична воля України", - відповів Путін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Таким чином агресор уникнув відповіді не лише на пропозицію зробити перший крок, а й черговий раз зробив вигляд, що Росія ні при чому у війні на Донбасі, звинувативши при цьому Україну в тому, що вона не має політичної волі припинити цю війну.

Разом з тим, У словах Путіна прозвучав страх – Зеленський для агресора незрозумілий, він не знає, чого від нього можна чекати.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський незабаром може зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним. Зараз обговорюється як і коли відбудеться зустріч з главою країни-агресора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.

Також Знай.ua писав, Меркель на зустрічі з Зеленським заявила, що з Росії знімуться обмежувальні заходи лише після повернення Криму Україні.