Президент України Володимир Зеленський незабаром може зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним. Зараз обговорюється як і коли відбудеться зустріч з главою країни-агресора.

Країни-члени "Нормандського формату" незабаром повинні обговорити, коли і як відбудеться зустріч лідерів цих країн. Відповідну заяву зробив Володимир Зеленський відразу ж після зустрічі з французьким президентом Еммануелем Макроном.

"Російська Федерація повинна виконати рішення Міжнародного трибуналу ООН від 25 травня та звільнити 24 українських моряків і судна, які і захопила поблизу Керченської протоки", – заявив Президент України під час спільної прес-конференції з Еммануелем Макроном.

Зустріч Зеленського та Макрона
Зустріч Зеленського та Макрона

Зеленський розповів, що скаже Путіну в очі. Президент РФ весь час цинічно посміювався над вибором України, знущався над Зеленським, називаючи його "клоуном". Але, сміється той, хто сміється останнім.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський заявив, що Росія відповість за кожного вбитого солдата, за кожен розбитий мінами будинок, за кожного мирного жителя, постраждалого від війни. Президент вважає, що за кожного потрібно посилювати санкції, щоб Путін відповів за скоєне. "Вбили солдата - отримаєте порцію санкцій. І так, поки російський народ не зубожіє і не зрозуміє, що війна - це страшно", - заявив Зеленський.

Гарант переконаний, що Росії доведеться піти на умови України і припинити війну. "Донбас і Крим - це Україна" - перше, що планує сказати Зеленський Путіну при зустрічі.

Президент упевнений, що абсолютно всі території повернуться в Україну, і Крим зокрема. І станеться це скоро. Після таких заяв Зеленського, Путін зібрав термінову нараду в Кремлі.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.