Російська пропагандистка Ольга Скабєєва оскандалилася через нападки на українську мову. Відповідну скандальну заяву ведуча зробила в соціальній мережі Twitter, де її одразу висміяли коментатори.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Скабеевой не сподобався феминитив, який в новини використовувала українська служба "Голосу Америки" – видання назвало Аліну Полякову "аналіткиня".

"Членкиней НАТО і Євросоюзу Україна при цьому так і не стала", - прокоментувала новину російська пропагандистка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі соціальної мережі гідно оцінили "успіх" журналістки у вивченні нових правил української мови.

"Зливний бачок вже український вчить", "Зливний бачок потік", "Зате у Росії з'явився зливний бачок у вигляді говорить голови Скабеевой", - пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що російська пропагандистка Ольга Скабеева оскандалилася бурхливої реакцією на прийняття в Україні закону про українську мову.

Вона назвала історичний документ "плювком в обличчя" більшості українців, які нібито не підтримують розвиток державної мови і страждають від "заборони спілкуватися російською".

"Що говорити про цю нещасну Україну, якщо там офіційно, тепер вже остаточно заборонили російську мову! Таким чином вони плюнули в сторону всіх українців, а це 73%, які голосували проти Порошенка і цих пекельних, абсолютно людожерських огидних законів!" — вибухнула істерикою пропагандистка.

Нагадаємо, Соколова жорстко підняла на сміх російських пропагандистів.

Як повідомляв Знай. ua, путінську пропагандистку принизили в Європі на очах у перехожих.

Також Знай. ua писав, що Скабеева збожеволіла з-за української мови.