Нещодавно Сергій Притула заявив про свій намір балотуватися у Верховну Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос" і він зізнався, що після цього на нього обрушилися "тонни бруду", яких не було за 14 років в шоу бізнесі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Політика реально набагато брудніше болото, ніж шоу-бізнес. Це факт. Я за років на ТБ і в шоубізі стільки "лайна" не отримував на себе, як за цих два тижні!", - зізнається він.

Притула відзначив, що живі люди в його соціальних мережах писали тільки перші 40 хвилин після того, як він виставив своє повідомлення про те, що готовий йти в парламент. Він стверджує, що потім набігли дві конкуруючі ботофермы, з якими неможливо боротися. Притула навіть не витрачає час на те, щоб банити таких персонажів.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Крім того, Притула чітко розуміє, що партії Вакарчука "Голос" ніяк не дорватися до "Слуги народу", у якій на даний момент рейтинг складає 47-48% від усіх, хто збирається голосувати.

"Особистий рейтинг Володимира Зеленського такий, що з'явись у списку партії "Слуга народу" шматок руберойду, зів'яле листя і ростова лялька панди, вони наберуть мінімум 42%. Але біда не в цьому. Колишня гвардія Януковича знову рветься до влади", зазначив Сергій Притула.

При цьому він додав, що з жахом усвідомлює той факт, що на шостому році війни в Україні з другого місця в парламент може зайти політична сила, яка "вилизує пороги Кремля замість того, щоб покаятися у трун захисників нашої незалежності".

Притула звернувся до всіх тих, хто перебуває в роздумах і сумнівах, кому віддати свій голос на позачергових парламентських виборах.

"Подивіться на списки. На програми. На гасла. На рейтинги. На соціологію. І прийміть зважене рішення!", - закликав він.

Нагадаємо, Притула зізнався Никитюк у найпотаємнішому.

Як повідомляв Знай. ua, Притула з Вакарчуком викликали шквал злості серед українців.

Також Знай. ua писав, що Притула розповів про свої депутатські плани.