Бізнес-партнер колишнього президента України Петра Порошенка, фігурант низки кримінальних проваджень Ігор Кононенко організував дивну сходку на теплоході.

У селі Трипілля Обухівський район Київська область Кононенко зібрав цілий десант селищних голів 94-го виборчого округу, по якому одіозний політик збирається пролізти до Верховної Ради.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомив блогер Дубинський, який опублікував відповідне відео. На ньому показано, як місцеві посадовці сходяться на "прогулянку теплоходом", яку організував Кононенко.

Журналістам вдалось "ідентифікувати" "гостей" одіозного політика, хоча самі вони не хотіли представлятись і всіляко ухилялись від відповідей на запитання. Всі вони – селищні або міські голови 94-го виборчого округу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це приватна вечірка. Мають право люди провести приватний час так, як вони хочуть, без преси?", - відповів на запитання журналіста сам Ігор Кононенко.

Однак, запитання, чому на "приватну вечірку" політик скликав лише селищних і міських голів 94-го виборчого округу, на якому він балотується, - залишається риторичним.

Загалом на сходку завітало близько сотні місцевих посадовців цього округу. Всі ці люди намагатимуться вплинути на вибори, щоб допомогти перемогти одіозному політику пролізти до влади, вважає блогер.

Українці бурхливо відреагували на це відео.

"Стадо продажних овець";

"Вони б на явку з повинною так дружно бігли !!!!!!";

"Це-ж сходняк ворогів України", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Ігор Кононенко осоромився з агітаційним білбордом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко разом з Кононенком розлютили українців.

Також Знай.ua писав, в мережі з'явилося фото дочки нардепа від БПП Ігоря Кононенко Ольги, на якому вона позує з російською символікою.