У мережі з'явилося фото білборда бізнес-партнера колишнього президента України Петра Порошенка Ігоря Кононенка. Український блогер Дубинський опублікував відповідне фото в своєму Telegram-каналі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Конфуз стався з-за маленької, але значною помилки в тексті. Мабуть, переплутали мови, на яких планували друкувати звернення до українців.

"Будуємо дороги. Ігор Кононенко", - сказано в тексті.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Таким чином народний депутат вирішив привернути увагу до власної персони та прорекламувати своє інтерв'ю в газеті "Голос Київщини". Однак допустили прикру помилку в написанні самого імені депутата, де в українській мові м'який знак точно був зайвим.

"Таки лох. Без шансів", - їдко прокоментував блогер.

Раніше повідомлялося, що цікаві українці виявили ще одного політика, який намагається "пролізти" в Раду, маючи вже багаж "досягнень", які українці не можуть забути.

На цей раз під приціли потрапив Ігор Кононенко. Відповідне повідомлення з'явилося в співтоваристві "Міністерство люстрації".

94 округ знакомьтесь это лысый махинатор Игорь Кононенко (Igor Kononenko) он лучший друг и бизнес партнер Петро...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Woensdag 12 juni 2019

"94 округ знайомтеся лисий махінатор Ігор Кононенко. Він найкращий друг і бізнес-партнер Петра Порошенка! Саме він уже багато років допомагає грабувати Україну. Саме він останні 5 років виводить з країни мільярди доларів! 98 виборчий округ . якщо Вам не на що купити їжі, діткам босоніжки, заплатити за квартиру, ліки - у всьому винен він", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, істерична блондинка Порошенко Баласинович нарвалася на гнів українців.

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський показав справжню гримасу блондинки зі списку Порошенко.

Також Знай. ua писав, що Порошенко разом з Кононенко розлютили українців.