Відразу після позачергових виборів у Верховну Раду в Україні почнуться серйозні зміни в керівному складі країни. Як стало відомо з джерел в Адміністрації президента, Володимир Зеленський всерйоз розглядає кандидатуру екс-кандидата в президенти Анатолія Гриценка, як нового главу РНБО, пише Політрада.

Ця інформація поки не оголошується офіційно, в команді президента чекають результатів позачергових виборів до Верховної Ради України. Кажуть, що хочуть дотримати обіцянки з приводу призначення людей, яким довіряють українці. Після голосування буде зроблено низку гучних призначень.

Як повідомило наше джерело, Зеленський давно розглядає можливість призначення Гриценко. Поки співпраця зводиться до етапу консультацій в галузі безпеки і оборони. Зараз же, коли останні дані соціологів показали, що рейтинг Гриценка і його політичної сили зростає, контакти між політиками посилилися.

«Вже через місяць Зеленський зможе запропонувати Гриценко пост глави РНБО. Це цілком логічно», заявив джерело.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з'явилися свіжі рейтинги політичних партій. Згідно з цими даними, майже половину голосів отримує «Слуга народу», далі слідує "Опозиційна платформа – За життя" і Батьківщина. Партія Порошенка з-за токсичності її членів початку різке падіння, а ось у «Громадянської позиції» Гриценко намітилось значне зростання.

Нагадаємо, Гриценко розповів, яким бачить вирішення конфлікту на Донбасі

Як повідомляв портал Знай.uа згідно з соцопитуванням, у ВР проходять 5 партій, серед яких "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка

Також Знай.uа писав, Анатолій Гриценко займає перше місце серед політиків, яких українці хотіли б бачити у складі ВР