Президент Російської Федерації Володимир Путін публічно осоромився та викликав шквал гніву та насмішок в мережі. Він часто потрапляє у безглузді ситуації, завдяки своїм штатним пропагандистам. Так, цього разу Путіна підняли на сміх через його зовнішній вигляд у робочий час.

Відповідний допис на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter оприлюднив пропагандист Дмитро Смирнов.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президента РФ сфотографували під час підготовки до його "прямої лінії". Путін сидить за столом у сорочці та спортивній кофті, а перед ним - стопка паперів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чимала стопка: Ось як виглядає "масив інформаційних матеріалів", з яким Путін працює перед Прямою лінією

Користувачі з гумором відреагували на пост пропагандиста і відзначили, що Володимир Путін виглядає надзвичайно сумно та безглуздо.

"Дід не вміє на компуктері", "Вирядили безглузде опудало в курточку, поклали стопку зіпсованих паперів і пофоткали з "втомленим виглядом", "Немов вчителька після перевірки контрольних", "А в очах такий ентузіазм, такий ентузіазм", - написали користувачі мережі в коментарях під дописами.

Зазначимо, що Путін провів чергову пряму лінію, під час якої відповідає на заздалегідь надіслані в ефірі запитання. Цей ефір вже став сімнадцятим за рахунком. Федеральні канали Росії виділили на нього 3 години часу. Загалом росіян хвилюють теми низького рівня життя, малих зарплат та того, чи довго ще Путін буде при владі.

Нагадаємо, українцям назвали дату звільнення Донбасу від путінських головорізів.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт розповів про плани Кремля на Україну та Білорусь: "Якщо ж Путін зважиться..."

Також Знай.ua писав про те, що Путін змусив мережу битись в істериці через свою боягузливість: "Казкове сс*кло".