Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко заявив, що президент Володимир Зеленський прислухався до його поради

Кандидат на пост президента якось зустрівся з переможцем гонки і переконав його призначення радника. Про це Анатолій Гриценко розповів в ТСН, пише Политека.

Варто нагадати, що 18 квітня у ток-шоу «Право на владу» Володимир Зеленський представив свою команду радників і консультантів. Оборонною сферою опікується військовий експерт Іван Апаршин, колишній директором Департаменту воєнної політики Миноборон, головним інспектором Міноборони та начальником Управління оборонної та безпекової політики Секретаріату Кабінету міністрів.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Анатолій Гриценко напряму знайомий з новим радником Володимира Зеленського. Адже на парламентських виборах у 2014 році Іван Апаршин балотувався в Раду за списками «Громадянської позиції». Лідер політсили заявив журналістам, що президент запросив військового експерта до себе в команду по його рекомендації.

«У Зеленського не було команди людей, з якими можна йти в політику, і коли він запитав, кого можна, на мій погляд, поставити на сектор оборони, я запропонував людини, якого призначив сам на пост міністра оборони», — повідомив Анатолій Гриценко. У той же час він зізнався, що не знає, чи відправлять Івана Апаршина в Кабінет міністрів.

Нагадаємо, Гриценко розповів, яким бачить вирішення конфлікту на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.иа згідно з соцопитуванням, у ВР проходять 5 партій, серед яких "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Також Знай.иа писав, Анатолій Гриценко займає перше місце серед політиків, яких українці хотіли б бачити у складі ВВ.