Президент України Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду законопроект про забезпечення персонального голосування народними депутатами. Про це повідомили на офіційному сайті парламенту. Документ № 10 394 авторства Зеленського зареєстрований в Верховної Ради в п'ятницю, 21 червня 2019 року.

Согласно законопроекту, который Владимир Зеленский направил на рассмотрение в Верховную Раду сегодня, за кнопкодавство депутатов планируют наказывать штрафом в размере от 51 до 85 тысяч гривен. Также планируется ввести наказание для депутатов-прогульщиков в виде общественных работ.

Geplaatst door Типичный Киев op Vrijdag 21 juni 2019

Відзначимо, законопроект визначено главою держави як невідкладний. Профільним комітетом визначено парламентський комітет з питань Регламенту і організації роботи Верховної Ради України.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Представник президента України у Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що адміністрації глави держави підготували законопроекти про кримінальної відповідальності народних депутатів за неперсональне голосування, а також відповідальності за прогули.

Зеленский
Зеленский

Але, до Зеленського вже звернулися з прекрасним вирішенням цієї проблеми. Так як Володимир Олександрович виступає за модернізацію України, то український політик від партії "Воля Народу", Євген Рибчинський запропонував відмінну альтернативу різними законами:

"Навіщо карати за кнопкодавство, коли простіше взяти у всіх обранців відбитки пальців і поставити сенсори на кнопки. Давно б проблема була вирішена!" - написав депутат на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нащо карати за кнопкодавство, коли простіше взяти в усіх обранців відбитки пальців і поставити сенсори на кнопки. Давно б проблему було вирішено!

Geplaatst door Євген Юрійович Рибчинський op Zondag 23 juni 2019

В коментарях вже стали відзначатися українці:

"100%", "Штрафи - це дохід, а сенсори -це витрати. не дякуйте", "В Київраді 4 роки персональне голосування".

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

Також Знай.uа писав, що Зеленський нагадав українцям про важливий день: "Торкнулася кожної сім'ї".