Микола Томенко, лідер партії "Рідна країна", з якою об'єдналася політсила Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" для участі у виборах до Верховної Ради, оприлюднив позицію щодо української мови: вона є фундаментом для держави, її повинен знати кожен громадянин, який себе поважає. Особливо це стосується Президента України Володимира Зеленського.

Про це М.Томенко заявив у ефірі телепрограми "Зворотній відлік".
"Об'єднання соціальної і національної ідей може об'єднати Україну.
Українська держава постане тоді, коли всі українці будуть любити Україну, а не ненавидіти її ворогів," - зазначив нардеп.

Миколу Томенка запитали про те, що в об'єднанні думають з приводу деяких заяв президента Зеленського. Малося на увазі, що під час свого візиту до Маріуполя Зеленський заявив, буцім "йому все одно, якою мовою будуть говорити в цьому місті".

На це політик відповів, що він і його команда не збираються відступати від закону про українську мову, не збираються його "віддавати", натомість створять своєрідні "буйки" для Зеленського у мовному питанні.

"Навчимо Зеленського, а якщо не навчиться – доведеться думати про скорочення його терміну перебування в президентському кріслі!", - зазначив Микола Томенко.

Нагадаємо, Микола Томенко прокоментував всі недоліки реформування, які спіткали не тільки Україну, а й Грузію.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще