На дострокових парламентських виборах особливо запекла боротьба очікується на мажоритарних округах в Києві. Українська столиця розділена на 13 округів, і на кожному з них вистачає претендентів на потрапляння в Раду. Є серед них і досить "цікаві"персонажі.

Так, по округу №212, Дарницького району йде Віталій Сташук - нардеп від "Народного фронту". Саме його поза очі називають "головним парковщиком району", адже він володіє парковками на Дарниці. Саме Сташук відхопив у влади "жирний" кусок пирога - парковку по вулиці Григоренка, площею 2,4 га, яку міцно тримає у своїх руках.

Володіння такими "злачними" парковками дозволяє Сташуку красти з бюджета міста мільйони. Але якщо поглянути на декларацію про доходи нардепа, то виглядає, що Сташук один із найбідніших депутатів. Про це пише Facebook-спільнота "Міністерство Люстрації".

У спільноті зазначають, що "бідний" нардеп платить 50-60 тисяч доларів "відкупних", щоб жоден інвестор не заволодів його парковками.

"І ні, це не величезна сума в порівнянні з прибутком, яку я отримую і не декларую! Так, для довідки, в день "Кіївпарктранссервіс" заробляє 1 млн гривень! Але мені і цього мало, дайте мені можливість захопити весь Київ, будь ласка. Дорогі жителі 212 округу я обіцяю і надалі брехати в деклараціях і виходити сухим з води з усіх кримінальних справ", - іронізують в "Міністерстві Люстрації".

ПРИВЕТ 212 Округ ДАРНИЦА Я Віталій Сташук, я один из беднейших украинских депутатов, если посмотреть на мою декларацию о...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Maandag 24 juni 2019