Бізнес-партнер колишнього президента України Петра Порошенка, фігурант низки кримінальних проваджень Ігор Кононенко попався на хабарі в мільйон доларів.

"Зловив за руку" одіозного нардепа блогер Олександр Дубинський. Нещодавно журналіст показав відео, на якому зафільмована дивна "сходка" Кононенка з сільськими і міськими головами Васильківського та Обухівського районів.

Ігор Кононенко зібрав цілий десант місцевих посадовців 94-го виборчого округу, по якому одіозний політик збирається пролізти до Верховної Ради - загалом на "сходку" завітало близько сотні посадовців цього округу.
На цій "сходці" сільським головам видали хабар - по 200 тисяч гривень за лояльність до Кононенка, стверджує Олександр Дубинський, посилаючись на інформацію одного з учасників цієї зустрічі, який надав її блогеру на умовах конфедеційності.
"Атепер давайте порахуємо: 135 виборчих дільниць на окрузі. По 200 тисяч грн на кожну дільницю якщо виділяється, то це більше 27 мільйонів грн. Тобто мільйон грн Кононенко вже заплатив за те, щоб купити лояльність адмінресурсу", - зробив нескладні підрахунка Дубинський.

Нагадаємо, Дубинський показав, як одіозний політик Кононенко вибудовує сітку підкупу