Український політолог Юрій Романенко проаналізував останні події пов'язані з ПАРЄ і українськими політиками. Так, у Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show детально пояснив, чому Європа намагається повернути Російську Федерацію в члени організації.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

засідання ПАРЄ
засідання ПАРЄ

"Ситуація навколо ПАРЄ закономірний і справедливий результат української політики. Не нашої делегації, яка зробила все можливе і неможливе, а саме політики на вищому рівні. В основі політики завжди лежать матеріальні інтереси. Вони можуть бути закамуфльовані якоюсь ідеологією, релігією, але в глибині знаходяться саме вони. Україна за 5 років не запропонувала жодного раціонального плану по виходу з ситуації на Донбасі і в Криму. Україна не зробила стрибок у державному розвитку. Наша економіка стагнує і в 10 разів менше російської. Тому Україна не може викупити частку фінансування Росії в ПАРЄ, а це основний мотив чому Європа хоче повернути РФію туди. Тому гроші, у кінцевому підсумку перемагають. Це скрижалями повинно бути написано на кожному українському домогосподарстві, кабміні, парламенті і АП.", - пояснив Романенко.

Нагадаємо, ПАРЄ прийняла ганебні рішення щодо Росії.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа під Одесою потонув фанат нічних купань: відпочив востаннє.

Знай.uа писав, на дніпрян полюють просто біля супермаркетів: один укус - і реанімація.