Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення ПАРЄ повернути делегацію Росії.

Про це з'явилась відповідна публікація на сторінці в Facebook президента.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідь глави держави, треба сказати, досить різка. З натяком на матеріальну зацікавленість західних колег повернення Росії в Парламентську асамблею.

Зеленський Володимир Олександрович

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Шкода, що наші європейські партнери нас не почули і вчинили інакше. Головним аргументом за повернення стала необхідність захисту прав людини і громадянина як вищих демократичних цінностей. Сподіваюся, що в питанні захисту демократичних цінностей ні в кого не було думок про матеріальні цінності".

Нагадаємо, у лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка зняли унікальну передвиборчу агітаційну рекламу, щойно її опублікували на офіційній сторінці у Facebook.

Також Знай.ua писав, що Гриценко поставив жорсткі вимоги керівництву МВС через смерть Комарницького: вбивають ті, хто повинен захищати людей.