Напередодні виборів до Верховної Ради кількість кандидатів та питання до них стають все більше обговорюваною темою.

Свою думку з цього приводу нещодавно висловив і лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко. Зокрема, він вважає, що надто багато "підводних каменів" можна відшукати у політичній силі, котру просуває Смєшко. Попри те, що обидва вони - представники по суті одного й того ж електорату, Гриценко просить не порівнювати:

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Значить буде конкуренція. "Сила і честь" - це інша історія. Це команда Смєшка, але тут я скажу акуратно, та дуже твердо: не хочу, аби у нашій країні домінували спецслужби. КДБ, СБУ, чи будь-які інші. Будь-яка спецслужба - це закритість і параноя, це явки, паролі і тому подібне", - впевнений Гриценко.

Ігор Смешко
Ігор Смешко

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Політик підкреслив, що для європейської країни, якою прагне стати Україна, потрібна виключно прозорість. Це стосується у першу чергу і парламентських виборів. Люди повинні знати, хто виконуватиме свій обов'язок перед ними, а не "купувати кота у мішку".

Ігор Смешко
Ігор Смешко

Стосовно рішення Ради Європи про скасування санкції проти РФ, Гриценко радить світові озирнутися назад - історія покаже, чому нас потрібно оберігати і чим загрожуть подібного типу політичні "маневри".

"Україна зараз не себе захищає. Вона захищає насправді базові підходи та цінності. Уявіть собі, якби в 2014 році, українці, як колись, коли йшов Гітлер, підняли руки і пропустили туди далі військову колону. Хто б її зупинив? Румунія? Словаччина? Польща? При всій повазі, навіть Бундестаг цього не зробить", - підсумував Гриценко.

Нагадаємо, український політолог Юрій Романенко проаналізував останні події пов'язані з ПАРЄ і українськими політиками. Так, у Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show детально пояснив, чому Європа намагається повернути Російську Федерацію в члени організації.

Як повідомляв Знай.ua, Дубинський запідозрив один із найбільших банків у страшному злочині.

Також Знай.ua писав, що Росія заблокувала передвиборчий ролик Гриценка.