Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко розказав перм’єр-міністру Володимиру Гройсману, як наповнити бюджет, пише Політека.

"Не треба красти", – різко присадив Гриценко Гройсмана.

Не треба красти, – Гриценко пояснив Гройсману, як наповнити бюджет

Не треба красти, – Гриценко пояснив Гройсману, як наповнити бюджет Щороку лише на митниці Україна втрачає п’ять мільярдів доларів. Про це заявив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко в ефірі політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV. «Якщо ви сказали, коли стали прем’єром, «я покажу, як керувати державою» – то покажіть! Я б показав! І наші, і закордонні експерти визнають, щороку лише на митниці Україна втрачає п’ять мільярдів доларів. А Україна на колінах повзає, щоб отримати 3,8, а то і 1,8 мільярда від МВФ. Значить можна і треба залучити власні ресурси. Просто не треба красти. Якщо Ви призначаєте митника – Ви несете за нього відповідальність», – наголосив Анатолій Гриценко.

Geplaatst door Громадянська позиція op Dinsdag 25 juni 2019

Політик зазначив, що щороку лише на митниці Україна втрачає п’ять мільярдів доларів. Про це лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Якщо ви сказали, коли стали прем’єром, "я покажу, як керувати державою" – то покажіть! Я б показав! І наші, і закордонні експерти визнають, щороку лише на митниці Україна втрачає п’ять мільярдів доларів. А Україна на колінах повзає, щоб отримати 3,8, а то і 1,8 мільярда від МВФ. Значить можна і треба залучити власні ресурси. Просто не треба красти. Якщо Ви призначаєте митника – Ви несете за нього відповідальність", – наголосив Анатолій Гриценко.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Раніше повідомлялось, що лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко закликав українського президента "показати зуби" ПАРЄ у зв'язку з ситуацією навколо Росії.

Нагадаємо, Росія заблокувала передвиборчий ролик Гриценка: Путіна розлютило те, що показали українцям.
Як повідомляв портал Знай.ua, Росію повернули до ПАРЄ: Гриценко підказав Зеленському, як діяти.
Також Знай.ua писав, що Гриценко поставив жорсткі вимоги керівництву МВС через смерть Комарницького: вбивають ті, хто повинен захищати людей.