Верховний суд Австрії погодився екстрадувати українського олігарха Дмитра Фірташа в США.

Минулого тижня федеральна суддя Ребекка Палмаер в американському Чикаго відмовилася скасувати звинувачення у хабарництві проти Фірташа. Американські ЗМІ повідомили про рішення, прийняте минулого тижня і викладене на 39 сторінках.

Варто відзначити, що в ув'язненні прокурорів містяться звинувачення проти Фірташа в змові з метою дати хабар в Індії для видобутку титану, використовуваного в реактивних двигунах.

У 2014 році Фірташа затримали австрійські власті. Якщо країна вирішить його екстрадувати, колишній союзник українського екс-президента Віктора Януковича може бути виданий Сполученим Штатам в липні.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Сам Фірташ всі звинувачення заперечує. Його захист наполягає, що США не володіють юрисдикцією стосовно злочинів в Індії. Суддя Палмеєр постановила, що ця справа може розглядатися в США, оскільки схема вплинула на чиказьку компанію Boeing.

За даними компанії Boeing, вони ніколи не укладали з бізнесменом угод, хоча можливість спільного ведення бізнесу розглядали. Проти компанії Boeing не висували звинувачень у зв'язку з цією справою.

Нагадаємо, Парубій здав Порошенка з потрохами.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Партія Порошенка поповнилася новими особами.

Також Знай.uа" писав про те, що Ляшко і Парубій забили тривогу і звинуватили Зеленського в цензурі.