Партнер по бізнесу, товариш, близький соратник і адвокат Олександра Шепелєва Юрій Кузбит є мажоритарником від "Слуги Народу" по 101-му окрузі.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook Михайло Шнайдер.

Він зазначив, що Шепелєв зараз знаходиться в СІЗО за підозрою в організації вбивства, замаху на вбивство, присвоєнні майна та зловживанні службовим Становищем.

"Більш докладно про зв'язки Шепелєва зі спецслужбами росії і днр, про його розшук та інші подвиги можна почитати в мережі, інформації по цьому персонажу Предостатньо. Але зараз питання саме до Кузбиту, з Шепелєвим і так все Зрозуміло." Михайло Шнайдер

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Шнайдер підкреслив, що не розуміє, як служба безпеки президента могла допустити таке:

"Як таке могло Статися? Як служба безпеки Зеленського та Партії "Слуга Народу", могла пропустити таку Людину? І якщо така служба безпеки у самої верхівки, то мені навіть страшно уявити як буде з безпекою в країні в Цілому..."

Ребята это уже не просто дно это настоящее Днище. Это мажоритарщик от "Слуги Народа" по 101-му округу Юрий Кузбит –...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 24 juni 2019

Як повідомляв Знай.uа, Путін зняв багаторічну заборону з України: "Тепер можна".

Знай.uа писав, спливла брудна схема відмивання мільйонів в Укроборонпромі.