З'явилася інформація, що на позачергових виборах 21 липня до українського парламенту, проходять п'ять політичних сил.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень ім. Олександра Яременка і Центром "Соціальний моніторинг "Україна сьогодні: виклики та перспективи".

За "Слугу народу" Дмитра Разумкова готові проголосувати 45,3% з усієї кількості визначилися з вибором, за "Опозиційну платформу — За життя" Юрія Бойка, Вадима Рабиновича і Віктора Медведчука - 12,1% з тих, хто голосуватиме і визначився з вибором.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко готові підтримати 8,8% опитаних виборців, "Європейську солідарність" Петра Порошенка - 8,4%, партію "Голос" Святослава Вакарчука - 6,8% невизначених виборців. Опитування було проведено з 13 по 19 червня 2019 року методом особистого інтерв'ю за місцем проживання респондента.

Нагадаємо, суд в Австрії виніс Йому вирок: що чекає на українського олігарха.

Як повідомляв Знай.uа Гриценко "нокаутував" Гройсмана у прямому ефірі.

Знай.uа писав, після переговорів з Медведчуком і Бойко Росія скасувала санкції щодо транзиту українських вантажів.