З Австрії прийшла термінова новина. З'явилася інформація, що найближчого ділового партнера екс-президента Петра Порошенка олігарха Дмитра Фірташа можуть піддати процедурі екстрадиції в США. За інформацією деяких джерел, після цієї новини у Порошенка почалися різкі болі в серці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Верховний суд Австрії дозволив екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа в США. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Радіо Свобода.

Таким чином Верховний суд не задовольнив апеляцію адвокатів бізнесмена, яку вони подали в грудні 2017 року. Тепер рішення щодо екстрадиції Фірташа повинен особисто затвердити міністр юстиції Австрії, що відбудеться в найближчі 7-10 днів. Зазначається, що ні олігарх, ні його адвокат рішення суду не коментували і залишили будівлю суду. В разі екстрадиції до США Фірташу загрожує до 50 років ув'язнення з конфіскацією всього майна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, скандальному Труханова і його дружків хочуть дати максимальний термін.

Як повідомляв Знай.uа суд несподівано став на бік Саакашвілі: піде на парламентські вибори.

Знай.uа писав, у Порошенка заявили, що проти Портнова порушено кримінальну справу.