Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притулапостійно тішить шанувальників новинами свого зіркового життя в соціальних мережах. Його пости ніколи не бувають нудними, тому що завжди приправлені гумором. Не так давно він здивував українців своїм наміром йти на вибори від партії "Голос" Вакарчука і нині це пости набуло дещо іншого забарвлення. цього разу Притула пояснив усім, з якою метою йде у Верховну Раду.

Сергій Притула
Сергій Притула

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він прикріпив новину про рішення суду скасувати переимование проспектів Бандери і Шухевича в Києві. Сергій емоційно висловився на цей рахунок:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я бачу приклад харківського божевілля стає популярним в столиці. Там мер крутить закон, як чорт сонцем, повертаючи проспекту ім'я упиря, який поклав на фронті мільйони українців. І тут судді забувають, що кожна дія має наслідки! І відповідальність за діяння. І не питайте мене більше, навіщо я йду в парламент. І не кажіть при мені фразу "кожен повинен займатися своєю справою". Он, займаються!"

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Я бачу приклад харківського безумства стає популярним у столиці. Там мер вертить закон, як чорт сонцем, повертаючи...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Dinsdag 25 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися українці:

"Поважаю Вашу принципову позицію. Щиро бажаю Вам реалізувати свої плани для України. Це наш дім, будинок наших дітей.", "А я думав, туди йдуть покращувати добробут народу, а, виявляється, таблички на будинки вішати потрібні. Так по черзі і переважують вже більше 25 років.", "Я вас дуже люблю і поважаю. Але ... Чого ж ви мову в l*пу засунули, коли були вибори президента?", "Сергій, дуже переживаєте на рахунок назв вулиць. Це для цього Ви йдете в парламент?"

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священник відповів Притулі на промову про Томос.