Нардеп від фракції екс-президента БПП, член комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Ольга Червакова відмовилася від балотування кандидатом у нардепи у порядку самовисування. Політик мала балотуватись до парламенту в одномандатному виборчому окрузі №95 у Київській області (м. Ірпінь) на дострокових парламентських виборах. Про це стало відомо із інформації прес-служби Центральної виборчої комісії у вівторок, 25 червня.

Ольга Червакова

Також з Центрвиборчкому відкликали свої заяви про самовисунення кандидатами у нардепи однофамільці депутата від фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського. Вони збирались балотуватись в одномандатному виборчому окрузі №64 Житомирської області (м. Коростень)

"Комісія визнала Сенько Ю. М., Червакову А. В., Федорика С. Ю., Рамазанова У. В., Пашинського М. М., Пашинського В. М., Гречківського Ст. Д. такими, що відмовилися від балотування кандидатами у народні депутати України в ОВО №70, №95, №179, №216, №64, №64, №62 відповідно на позачергових виборах народних депутатів України, оскільки вони подали в ЦВК заяви про відкликання своїх заяв про самовисунення кандидатами у народні депутати України в зазначених ОВО", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що 25 червня був останній день для реєстрації кандидатів у народні депутати в ЦВК на парламентських виборах в Україні.

Нагадаємо, що Романенко пояснив кіпіш навколо сексистсткого скандалу з Зеленським: "Чому ніхто не згадує про війну".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Романенко порівняв Зеленського з Трюдо після купання у фонтані: "Так хоч голим".

Також, "Знай.uа" також писав про те, що Романенко розповів, як Зеленський викине з Ради "старих паразитів": "Стало навіть трохи шкода".