У ексрадника колишнього президента України Петра Порошенка Юрія Бірюкова проводять обшуки.

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на інформацію представників партії Петра Порошенка "Європейська солідарність".

Юрій Бірюков

Наразі деталі не розголошуються, результати та причини будуть відомі пізніше. Матеріал доповнюється.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ю́рій Сергійович Бірюков, також відомий як Фенікс - український бізнесмен, який через створену ним групу волонтерів "Крила Фенікса" здійснює забезпечення українських військ в ході війни на сході України, радник президента Петра Порошенка (з серпня 2014 року по травень 2019), помічник міністра оборони (з жовтня 2014).

Нагадаємо, нещодавно провели обшуки в будинку та офісі одного з фігурантів у гучні справі вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Співробітники Служби безпеки України навідались з обшуками до колишнього колишнього заступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука — слідство стосується вбивства Катерини Гандзюк та підпалу Олешківського лісу.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько убитої активістки Катерини Гандзюк не стримав емоцій і жорстко висловився про суд над вбивцями.

Також Знай.ua писав про те, що партія прем'єра України Володимира Гройсмана "Українська стратегія" не збирається висувати на одному з херсонських мажоритарних округів Андрія Гордєєва, який може бути у причетний до вбивства Катерини Гандзюк.

Віктор Гандзюк розповів, що "прокуратура торгується з вбивцями", і що не такого рішення він очікував і "всім пофіг".