Відомий блогер Олександр Дубинський в эфірі програми "Наші гроші" розклав по поличках шахрайську схему Віталія Кличка.

З кожної гривні, які платять кияни, купуючи що-небудь у МАФах, свою непогану частку має і Віталій Кличко.

У випуску наголошується, що принизлива для підприємців система погромів і нічних зносів МАФів вводиться радником мера Києва Віталія Кличка з питань благоустрою Дмитром Білоцерковцем. При цьому після знесення одних МАФів з'являються інші, повідомляє портал Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У 2014 році Кличко довіряє Белоцерковцу одну з "найбільш козирних" посад — директор Київблагоустрій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Такої бурхливої діяльності, як у часи Білоцерковця, київський благоустрій дійсно не знав. Як не знав і таких масштабних корупційних схем, як при ньому", йдеться в сюжеті.

У ролику також стверджується, що більшість МАФів у столиці -незаконні, а гроші за них бурхливими і брудними потоками йдуть в кишені "смотрящим".

При наявності всіх дозвільних документів підприємець сплачує в бюджет 8 — 11000 гривень у квартал. Якщо ж МАФ встановлюють незаконно, його вартість зростає і сплачують її не в бюджет, а в кишені "смотрящим" від 7 до 10 000 гривень щомісяця.

У Києві близько 10 000 незаконно встановлених МАФів. За найскромнішими підрахунками вони приносять "смотрящим" 840 млн гривень на рік, майже мільярд чорного налу. Але це ще не все. За словами авторитетного експерта, за іншими підрахунками, мова може йти про мільярд доларів.

Общественый активіст стверджує, що "в долі", окрім Кличка ще Білоцерківець, Андрій Андрєєв...

Як раніше писав портал Знай.uа Володимир Кличко може повернутися в бокс

Раніше Знай.uа писав, що столицю охопило страшне нашестя: депутати Київради б'ють тривогу.

Також, Знай.uа повідомляв про тандем Кличко і Микитася: депутати "притиснули" мера за махінації з Шулявській розв'язкою.