Президентство Петра Порошенка в період з 2014 року по 2019 відзначилося багатьма гучними скандалами та провалами політики ексгаранта. Хоча Порошенко й відзначився, як досить непоганий оратор, йому не вдалося уникнути провалів та фейлів під час виступу на публіці.

Портал Знай.uа зібрав добірку найбільших невдалих виходів Петра Порошенка у світ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нещодавно експрезидент прокоментував скандальне рішення ПАРЄ відновити членство Росії в організації. Відповідне відео він розмістив на особистих сторінках у соціальних мережах. Однак під час пафосної промови він вдав, що витирає сльози. Хоча на відео видно, що у приміщення було спекотно і Порошенко просто витер з лоба піт.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

А на зустрічі Петра Порошенка у статусі президента його послали на три літери у Харкові. Порошенко виглянув з вікна багатоповерхівки й викрикнув натовпу: "Друзі, мої вітання!". На що у відповідь почув не надто приємні слова. Чоловіка, який викрикнув нецензурні слова, відразу скрутила поліція.

У соцмережах обговорювали неоднозначне відео з Порошенком, де вітався з українцями. Однак з однієї дівчини він вирішив зірвати шапку. Інцидент стався у Запоріжжі.

Окрім цього у мережі з'явилося відео, де Петро Порошенко хапає за ніс чоловіка двома пальцями. Але при цьому посміхається. Це також сталося на тій самій зустрічі у Запоріжжі. З невідомих причин ексгарант вирішив ущипнути за ніс чоловіка, повз якого проходив.

З самісінького ранку читачі мене порадували не лише великим спектром реакцій на попередній викладений мною ролик, де Петро Порошенко на слова (які б вони не були) дає відповідь руками - зриває з малолітньої дівчини шапку, —а й посиланням на це відео. Воно мене здивувало ще більше, ніж попереднє. Бо свідчить про те, що неповага до людей з боку президента є систематичним явищем. Це взагалі якийсь шок. На новому відео, знятому раніше за інцидент з дівчиною, Петро Порошенко, проходячи вздовж вишикуваних перед ним виборців, хапає одного чоловіка за носа.🤦🏻‍♀️

Geplaatst door Tetyana Vysotska op Woensdag 27 februari 2019

Українці чекали дебатів кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Експрезидент погодився на дебати НСК "Олімпійський", але напередодні вирішив провести власні дебати. Зеленський на них не з'явився, тому Порошенко присвятив йому пісню.

А на Прикарпатті жінка у натовпі поцілувала Порошенку руку, а він й був не проти.

У 2015 році Порошенко обмовився під час виступу, присвяченого річниці створення Служби безпеки України. Розповідаючи про вбивство під Волновахою офіцера Порошенко вжив слово "бандери", але швидко виправився і використовував слово "бандити".

Також під час одного з виступів Порошенко, маючи на увазі, чинне керівництво РФ, глава держави обмовився під час виступу з нагоди 100-річчя заснування української дипломатичної служби. "Дорогі друзі! Ніхто, напевно, не знає про підступність українського режиму краще, ніж ми, українці", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, голого Порошенка виставили на продаж, любителям "солоденького" доведеться розкошелитися: фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз Раду: нове соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав, Порошенко катастрофічно втрачає підтримку: експрезидента закидали димовими шашками на Львівщині.