Якщо б вибори у Верховну Раду відбулися в найближчу неділю, то переможцем на 94-му виборчому окрузі (Київська область) став висуванець партії "Слуга народу" журналіст Олександр Дубинський. За нього готові проголосувати 34,7% виборців. Його суперник, кандидат від "Батьківщини" Лариса Ільїнко, а також найближчий соратник колишнього президента Порошенка Ігор Кононенко набирають менше 7%.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

Інші кандидати ще більш значно відстають від лідера.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Такі дані опитування, проведеного соціологічною компанією "Актив груп", результати якого є в розпорядженні редакції.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

При цьому, за даними соціологів, 67% жителів округу точно збираються прийти на вибори, ще 20% заявили, що вони швидше за все візьмуть участь у голосуванні.

Соціологами було опитано 1200 осіб, похибка дослідження - 1,5%.

Нагадаємо, що про рішення Ігоря Кононенка балотуватися по мажоритарці на 94-му окрузі ЗМІ писали ще в минулому році. При цьому в кінці травня він формально залишив партію Блок Петра Порошенка "Солідарність", щоб йти на вибори як самовисуванець і не асоціюватися з колишнім президентом.

Нагадаємо, Дубинський показав, як одіозний політик Кононенко вибудовує сітку підкупу