У всьому світі величезна увага суспільства прикута не тільки до глав держав, а й до їх дружин - перших леді. Марину Порошенко, дружину п'ятого президента України Петра Порошенка, називали однією з найбільш стильних перших леді за всю історію незалежності. Однак вже за перший місяць перебування на посаді очільника країни Володимира Зеленського його дружина Олена показала, що може переплюнути Марину.

Інформаційний портал "Знай.ua" зібрав добірку найбільш вдалих образів двох перших леді - Марини Порошенко та Олени Зеленської.

За п'ять років виходів у світ і зі своїм чоловіком, і наодинці Марина Порошенко продемонструвала, як вдало носити класику, smart-casual і total-black. І все це – поєднувати з брошками, намистами чи сережками. Чого тільки вартий був її образ у день інавгурації Президента Петра Порошенка, коли пані Марина обрала сукню й пальто небесного кольору з ніжною вишивкою.

Олена Зеленська ж для інавгурації свого чоловіка обрала сукню і жакет з кейпом від українського дизайнера Артема Клімчука. Її костюм з шовково-вовняного крепу молочного кольору повністю був виготовлений вручну. Рукави сукні і кейпа були вишиті. Образ вона доповнила лаконічними прикрасами золотими сережками та браслетом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попри те, що Марина Порошенко віддає перевагу базовим кольорам, таким як бежевий, сірий чи білий, вбрання чорного кольору також часто бачимо на ній. Стилісти зауважують, що це просто безпрограшний варіант.

Дружина шостого президента України Володимира Зеленського у свою чергу, жодного разу не обрала образ total black. Олена віддає перевагу світлим та ніжним кольорам. Однак під час оголошення результатів першого туру виборів вона була одягнена яскравий червоний костюм.

На відеозверненні чинного президента України Петра Порошенка з нагоди Великодня, Марина з'явилася в елегантній білосніжній сукні, яку поєднала з червоним кораловим намистом і сережками.

Олена Зеленська вразила світ своїм ніжним образом на офіційній зустрічі у Парижі. Для важливої події перша леді обрала небесно-блакитний костюм у вигляді жакету й спідниці-міді українського бренду elenareva. Олена доповнила елегантний образ лаконічний бежевими туфлями-човниками із замші й стриманою зачіскою нижній хвіст.

Можна відзначити, що як Марина Порошенко, так і Олена Зеленська знають, як вразити своїм зовнішнім стилем. Вони обирають стримані та водночас ніжні вбраннями, які оцінили навіть за кордоном.

Нагадаємо, Олена Зеленська закохала українців молодістю і простотою: світла і дуже ніжна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.