Український президент Володимир Зеленський назве свою кандидатуру на пост генерального прокурора одразу після звільнення чинного очільника відомства Юрія Луценка.

Про це повідомив лідер партії "Слуга народа" Дмитро Разумков в інтерв’ю Українському радіо.

Разумков підкреслив, що позиція Зеленського у цьому питанні була чіткою. Очільника генпрокуратури потрібно змінювати і офіс президента уже клопотав про це у Верховній Раді.

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

"Парламент міг би зробити те, що він може зробити – нарешті відправити Юрія Віталійовича у відставку і дати можливість новообраному українському президенту хоча би подати ту кандидатуру, яку він буде вважати за потрібну". Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На уточнююче питання, про кого саме йдеться, глава "Слуги народу" відповів: "Я думаю, що президент одразу озвучить цю кандидатуру, як тільки буде знятий чинний генпрокурор".

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Нагадаємо, люди Ахметова, Порошенка та Януковича: хто насправді йде до Ради від партії Смешка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці оцінили партію Смешка: "Концерт в будинку престарілих".

Також Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.