Український шоумен Сергій Сивохо розповів, чому йде на вибори від партії "Слуга народу".

Так, за словами Сивохо, він - донеччанин, і в дитинстві часто їздив відпочити на Сіверський Донець у місто Костянтинівка. Шоумен вирішив показати, як виглядає шлях звичайного українця на роботу у Донецькій області - з Костянтинівки у Дружківку.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На жаль, раніше розвинені промислові центри прийшли в занепад і людям доводиться крутитися, щоб якось прогодувати свою сім'ю", - заявив Сивохо.

Почему я иду на выборы?

Я – Сергей Сивохо. Я в Дружковке, и иду на выборы в команде партии "Слуга Народа". Я хочу, чтобы жители Донецкой области, как, впрочем, и все украинцы, жили в нормальной стране: работали, получали достойную зарплату, развивались и были счастливы. Старая власть не может и не хочет этого делать. А у нас ВМЕСТЕ с вами все получится. Сделаем их ВМЕСТЕ! #зробимоїхразом #слуганароду #донеччина #слуганароду_донеччина #земляк

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Слуга Народа - Сергей Сивохо - округ 49 op Woensdag 26 juni 2019

Так, за словами шоумена, простий українець, який добирається на роботу на електричці, в місяць витрачає на квитки близько 600 гривень, отримуючи у середньому 5-7 тисяч.

"Умови тут можуть вразити середньостатистичного європейця. Як тобі такий hyperloop Костянтинівка-Дружківка, Омелян? Наші люди все стерплять: і такі поїзди, і такі тарифи. Так думає стара влада", - зіронізував Сивохо.

Сергій Сивохо, зірка КВК та "Ліги сміху"
Сергій Сивохо, зірка КВК та "Ліги сміху"

Сивохо підсумував, що йде в політику, щоб прості українці "мали роботу поруч з домом, отримували гідну оплату і жили у розвинених містах".

Нагадаємо, Сивохо відповів ворогам Зеленського мовою Фаріон.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський влаштував прочухана Клімкіну і послав потужний сигнал Путіну.

Також Знай.ua писав, Зеленський терміново звернувся до Путіна по-російськи.