Депутат від партії "Опозиційний блок", екс-кандидат у президенти Олександр Вілкул відповів на гостре запитання телеведучої Наталії Мосейчук на передачі "Право на владу" про те, чому він так мало говорить про економічну реорганізації України, і так багато - про мовне питанні і українізацію.

"На жаль, Порошенко, прийшовши до влади, вибрав своєю політикою робити все для розколу суспільства. Перейменували все, що могли, відволікали народ цим. Влізли у питання релігії своїми брудними руками. Приймали закони про заборону говорити будь-яких мов, крім державної. Полізли у питання переписування історії", - заявив Вілкул.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, депутат пригадав нещодавнє рішення суду Києва про скасування переіменування проспектів на честь Степана Бандери і Романа Шухевича. За класикою, він заявив про зв'язки Шухевича з Гітлером.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"До речі, я вітаю всіх українців, що суд прийняв рішення і заборонив перейменування вулиці Ватутіна, визволителя Києва, на Романа Шухевича. Нагадаю, що Шухевич - авбер і гауптман, нагородженого залізним хрестом", - сказав Вілкул.

Нагадаємо, Скрипін вибухнув праведним гнівом, "обклав" політиків, не підбираючи слів,

Раніше Знай.ua повідомляв, Кернес і Труханів розкрили списки "Довіряй справах".

Також Знай.ua писав, українці показали, яку партію створити Ляшко і Олешко.