Юрист і блогер Михайло Шнайдер завжди дуже тонко підмічає основні тенденції в суспільстві і постійно ділиться міркуваннями на цей рахунок. Ось і цього разу він вирішив поділитися результатами роботи Луценка і Холодницького на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Юий Луценко - український державний діяч, інженер і Генеральний прокурор України 12 травня 2016 року. Багатьох жителів країни завжди насторожувала відсутність у нього юридичної освіти

Назар Холодницький - український юрист і заступник Генерального прокурора — керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Назар Холодницкий
Назар Холодницкий

Шнайдер опублікував показове фото - Луценко і Холодницький стоять біля тачки з наваленним на не туалетним папером.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Луценко і Холодницький, показують результати своєї роботи за останні п'ять років"- написав Михайло

Луценко и Холодницкий, показывают результаты своей работы, за последние пять Лет)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 27 juni 2019

Українці в коментарях відзначилися миттєво:

е думаю. Скоріше це вони запаслися на життя після відставки Луценка.", "По моєму, просто відкат дерибанили.. Чим дали, тим дали..", "П*рдаки горять", "За час їх роботи вони ср*ли на нас, але не встигли використати весьсю папір", "І ту спизд*ли."

"Два виродка, один гаркавий, другий гемоглобіновий , щури", "Мда... Є чим підтирати. І головне є, що підтирати", "Пачкуни-сєруни", "У них діарея?", "Обіср*лися, хлопці?", "Нарешті зловили велику рибу", "Прикро, що сиділи на нашій шиї: премії і зарплати собі малювали, а результат "на лице", "Невже це гроші в рулонах"