Як відомо, Сівохо буде балотуватися до Верховної Ради України від партії "Слуга народу" 49 мажоритарному округу. Зазначимо, що 49 округ це Донецька область, центр округу - місто Костянтинівка. Додамо, що Сівохо родом з Донецька.

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

У зв'язку з початком своєї політичної кар'єри Сергій Сивохо вирішив привітати всіх українців з Днем Конституції. Він виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відеозвернення.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З Днем Конституції! Конституція – це інструкція, як має працювати держава і жити люди. Але якщо є інструкція, повинна бути й гарантія, щоб все записане працювало. А гарантія – ваш голос 21 липня. Зробіть правильний вибір. Жарти закінчилися" - сказав Сівохо і те ж продублював у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

З Днем Конституції!

Конституция – это инструкция, как должно работать государство и жить люди. Но если есть инструкция, должна быть и гарантия, чтобы все записанное работало. А гарантия – ваш голос 21 июля. Сделайте правильный выбор☝🇺🇦

Geplaatst door Слуга Народа - Сергей Сивохо - округ 49 op Donderdag 27 juni 2019

В коментарях вже стали відзначатися українці:

"Удачі, Анатолійовичу!!! Якщо що - чинахи завжди чекає в Хайфі..", "Чекаємо змін на краще", "Ми повинні берегти і підтримувати нашого гаранта. І це повинні зрозуміти всі громадяни України.", "Удачі, Анатолійовичу!!! Якщо що - чинахи завжди чекає в Хайфі", "Я абсолютно з вами згоден я думаю,що всі інші укази і закони, які йдуть врозріз з конституцією незаконні", "Головне - щоб у нас перестали таки переписувати конституцію і почали її виконувати"

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Сівохо відповів ворогам Зеленського мовою Фаріон.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський влаштував прочухана Клімкіну і послав потужний сигнал Путіну.

Також Знай.ua писав, Зеленський терміново звернувся до Путіна по-російськи.