Соратник, екс-представник президента у Верховній Раді і дружина генерального прокурора Ірина Луценко завжди відрізнялася дуже дорогим вкусои і встигла прославитися знатної модницею Верховної Ради України.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

В цей раз вона пдтвердила свій статус "жінки третього тисячоліття" і прмшла в Раду усипана дорогими ювелірними виробами.

Про це повідомила Ганна Стешенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Каблучка не проста. Сьогодні дружина Генпрокурора і нардеп БПП Ірина Луценко прийшла в Раду з непростою каблучкою на пальчику. З першого погляду можна було подумати, що це «конюшина» Van Cleef & Arpels. Але немає. На ручці каблучка Pasquale Bruni Bon з «рожевого золота з блакитним Лондонським топазом і діамантами». На українському сайті в такому кольорі залишилися тільки сережки всього за 5570 євро. А ідентичне колечко, але "зі світлого і темного хризопразу" можна ще прикупити за 3900 євро."

Колечко не простое-) Сегодня супруга Генпрокурора и нардеп БПП Ирина Луценко пришла в Раду с непростым кольцом на...

Geplaatst door Анна Стешенко op Woensdag 22 mei 2019

В коментарях відразу почали відгукуватися небайдужі українці:

"А всі ви питаєте, де генпрокурор подівся)))) він просто переживає такі витрати)", "Ну і смак", "Той випадок, коли Бабі Язі захотілося бути Василиною Прекрасною", "Господи, і ці гепко-сороки третього тисячоліття вимагають гендерної рівноправності.", "Той випадок, коли і такі речі не здатні перетворити їх володарку в леді", "Зрозуміло, за що гроші від пороху отримує?", "Допомогла б онкохворим, купила перстень за 5 тисяч євро. Відрахування в казну таку ж суму Ось тоді б вони свій запал і зменшили".

Нагадаємо, друзі Порошенка допомогли Малиновському зникнути: ЗМІ розсекретили скандальну правду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ірина Луценко в голлівудських туфлях та "трениках" довела мережу до реготу: "Страшко".

Також Знай.ua писав про те, що щира вишиватниця третього тисячоліття: Ірина Луценко натягла на благодійний захід дорожезну "українську" сукню.