У Путіна не виключають реанімацію "нормандського формату" щодо врегулювання ситуації в Донбасі.

Обрання нового президента України Володимира Зеленського дає можливість говорити про реанімацію "нормандського формату". Про це сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В цілому, дійсно всі говорять, що, з огляду на факт нового президента в Україні, слід говорити про реанімацію "нормандського формату", - сказав Пєсков.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він також зазначив, що дійсно мова про зустріч в "нормандському форматі" заходила в ході переговорів Володимира Путіна і Еммануеля Макрона.

"Для того, щоб збиратися в нормандському форматі, потрібно спочатку зробити домашню роботу. У цьому плані ми очікуємо, що в осяжній перспективі помічники глав держав зберуться, щоб подивитися, чи є ґрунт, необхідний для зустрічі у верхах", - резюмував Пєсков.

Нагадаємо, країни-члени "Нормандського формату" незабаром повинні обговорити, коли і як відбудеться зустріч лідерів цих країн.

Як повідомляв портал Знай.ua, офіційну зустріч Путіна із Зеленським на саміті G20 в Осаці скасовано

Також Знай.ua писав, Путіну запропонували зробити перший крок у спілкуванні Зеленським.