Шоумен і віднедавна кандидат у народні депутати від партії "Голос" Сергій Притула заявив, що радник міністра МВС Михайло Апостол зробив декілька дописів у своєму Facebook, у яких намагається "вивести на чисту воду" шоумена. Так, Апостол написав про зламану ногу шоумена - в одному із постів він розмістив два фото Притули, на яких у нього у гіпсі то права, то ліва нога і підписав "То яка ж нога все-таки переламана?". Притула одразу відповів раднику Авакова, заявив, що одна із фотографій була зроблена із дзеркальним відображенням.

Я не знаю, що входить у обов‘язки радника міністра МВС, але точно знаю, що людина яка обіймає таку (нехай навіть...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zaterdag 29 juni 2019

"Пару днів тому цілий радник Авакова ввімкнув режим#скандалиінтрігірасслєдованія і що? Правильно! Пішов шукати зраду в Притули! Ну бо ж реформа МВС закінчилась, усіх бандитів переловили... Лишилось тільки вивести пройдисвіта Притулу на чисту воду! Вчора я обговорив з друзями на своїй приватній сторінці цього дядю і сказав, що зроблю його знаменитим. Видно хтось із спільних друзів пропатякався, бо чоловік через добу, після того, як зробив ще пачку дописів, вирішив перевести тупість в гумор, тому виправив супроводжуючий текст посту, чим показав, що у радника міністра МВС проблеми не тільки з логікою, але й з українською мовою! А тепер скажіть... ЩО?!!!! Ця людина може порадити міністру і нахіба йому дали таку можливість?!! Тегніть хтось Авакова, може йому буде цікаво", - написав Притула на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв Знай.uа, Притула пояснив, навіщо балотується в Раду від "Голосу" Вакарчука.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також, Знай.uа писав, що Скрипін розмазав по стінці Гордона і Шустера: "Роки брав інтерв'ю у сволоти".