Глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв за 2018 рік заробив 286,5 млн грн. При цьому велика частина зазначеної суми (261 млн грн) – премія за перемогу над "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі. Відомий блогер Михайло Шнайдер розповів, що корисного можна зробити на ці гроші.

"Вчора стало відомо, скільки Андрійко Коболєв "заробив" за 2018 Рік. А тепер УВАГА. За минулий рік Андрійко отримав... 286 МІЛЬЙОНІВ 500 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ. Ви тільки вдумайтеся в ці фантастичні цифри. Це кілька вантажівок готівки", - заявив він.

Вчера стало известно, сколько Андрюша Коболев "Заработал" за 2018 Год. А теперь ВНИМАНИЕ. За прошлый год Андрюша...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 29 juni 2019

Він також заявив, що на ці гроші можна "обігріти 500 тисяч квартир", "нагодувати 10 мільйонів солдат", "провести 5 тисяч операцій на серці".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Але хіба тепло для багатьох українських сімей, нагодовані воїни і тисячі врятованих життів мають для Андрійка якесь значення? Звичайно ні. Таких хлопців ці питання абсолютно не цікавлять. Вони живуть у паралельній реальності. В абсолютної розкоші і повному достатку. Біди і проблеми простих українців їх зовсім не стосуються. Вони вважають себе небожителями. Я щиро сподіваюся, що новий президент нарешті знайде в собі сили спустити цих хлопців з неба на землю. Адже далі так жити вже просто неможливо", - написав він.

Нагадаємо, Дубинський розповів про відкат для Коболєва в розмірі 650 тисяч євро.

Як повідомляв портал Знай.uа Андрій Коболєв "пожирував" з подругою в елітному ресторані Києва

Також Знай.uа писав, Ігор Лесев розкрив цинічні махінації Коболєва.