Ігор Лесев розповів, як глава "Нафтогаз України" Андрій Коболєв організував з України публічний газовий будинок

Про це він зазначив у програмі "Не добрий вечір".

За словами ведучого керівник державного монополіста у змові з Порошенком та Гройсманом лише "грабували українців".

"І тепер ця істота задумало нову схему по грабежу", – зазначив Лесев..

Крім того він розповів, що влада вже кілька років намагається обдурити цілу країну, заявляючи про купівлю газу у Словаччині, а не Росії, попри те, що у цій країні немає покладів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв

"Ми купуємо газ в Словаччині. Вони ж нас за дебілів вважають", ¬- заявляє Лесева.

При цьому він зазначає, що газ, який Україна купує у Словаччині дорожче на 100 доларів, ніж продається на європейському ринку. Відомо, що газовий контракт до цих пір засекречений, суспільство не може побачити, як насправді закуповується газ.

"Заткніться холопи і не скиглити. У нас тут, *ука, енергонезалежність. А будете шуміти – Путін на нас нападе. Купуйте, падлюки, мовчки газ за найвищою ціною в Європі”, – не стримує емоцій в своїй програмі Лесева.

Телеведучий відразу ж розповів, що Україна насправді купує російський газ, проте розраховує ціну нібито він закачувався на словацькому кордоні.

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв

"Вони купували російський газ. Відразу ж його відбирали без всякого прогону в Словаччину. А оформляли його вже як нібито словацький. З відповідною націнкою".

Лесев також додав, що Україна може купувати газ на різних ринках світу, вибираючи де буде найвигідніше.

"Газ є в Норвегії. Є в Катарі. Є в Алжирі. Всі ці країни знаходяться ближче, ніж США. І дивимося, за скільки вони готові продавати газ. І за скільки цей же газ продають американці. Порівнюємо. І беремо, напевно, те, що дешевше", – пропонує телеведучий програми "Не добрий вечір".

Нагадаємо, НАК "Нафтогаз України" спільно з урядом анонсували механізм визначення регульованої ціни, який дає можливість не тільки уникнути підвищення вартості газу для населення і теплової генерації з 1 травня 2019 року, але навіть знизити її до рівня в 8247 грн за тис. куб. м.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна почала сезон закачування природного газу в свої підземні сховища, поповнивши запаси протягом 5-6 квітня на 17,43 мільйона кубічних метрів.

Також "Знай.ua" писав, що команда Порошенка вражає все більшими і більшими доходами. На цей раз під прицілами українців виявився і відомий керівник НАК "Нафтогаз" - Андрій Коболєв.