Команда Порошенка вражає все більшими і більшими доходами. На цей раз під прицілами українців виявився і відомий керівник НАК "Нафтогаз" - Андрій Коболєв. Сума його заробітної плати зупинилась на позначці 12 мільйонів на місяць, про що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє юрист Михайло Шнайдер. Він закликає українців думати, перш ніж робити вибір 21 квітня, адже Коболєв - це команда Порошенка.

#КОМАНДАПОРОШЕНКО Это легендарный руководитель ГОСУДАРСТВЕННОЙ компании НАК "Нафтогаз" Украины Андрей Коболев. Андрюша...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 2 april 2019

"Це легендарний керівник державної компанії НАК "Нафтогаз" України Андрій Коболєв. Андрійко щомісяця отримує 12 мільйонів гривень. Андрійко підтримує Петра Олексійовича. Адже чинний "Гарант" забезпечує Андрійкові шикарну і сите життя. Андрійко сподівається на те, що Петро Олексійович залишиться на другий термін. А ви думайте і робіть висновки, друзі. Залишилося лише 19 Днів" - пише Шнайдер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В коментарях до записів українці просто не можуть стримати своїх емоцій:
"Коли вони будуть отримувати нарешті мінімалку як вся Україна??!! І пенсію їм в 1500 гривень!", "Представиле влади повинні керуватися розумом, а не шлунковим соком", "Шмаркач-хлопчисько з мільйонами", "Німцям, що попросили продемонструвати ключову команду Зеленського, напевно ця команда подобається".

Не обійшлося і без того, що ми самі довели себе до того, що при владі у нас саме такі люди:
"Можна звинувачувати казнокрадів, допускаючи їх до влади, які "законно" крадуть, тобто виконують своє призначення. Значить суспільство України бідне не на гроші, а на "розум" у більшості "носіїв влади". Та вже казнокрадів проклинати - це смішити цілий світ. Тому проклинати їх, давши (а ще більш мерзенно - продавши) владу, може лише "ледачий" до мислення рід. От таке "коріння" нашого зубожіння"

Нагадаємо, що Гройсман придумав для українців "еліксир безсмертя".

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українці відреагували на прохання Порошенка "думати" перед виборами

Також, портал Знай.ua писав про "таблетку пам'яті", яку дали українцям: що обіцяв, а що виконав Порошенко.