Життя показало, що багато політиків вміють дивувати своїми незвичайними убранствами будинку. Янукович з золотими батонами, Пшонка в образі Цезаря на картинах - список можна продовжувати до нескінченності. Українці задумалися про те, що й Порошенку не завадить якась особливість, крім Roshen. Свій варіант запропонував юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Эта статуя прекрасно бы Смотрелась на территории поместья Петра Алексеевича в Козыне. Золотой батон нервно курит в Сторонке)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 23 maart 2019

"Ця статуя б чудово виглядала на території маєтку Петра Олексійовича в Козині. Золотий батон нервово курить в сторонці" - резюмував Михайло.

Українці не змусили себе довго чекати і негайно ж відреагували на дану пропозицію:
"Хоч би де, такий пам'ятник стояв, але він в тему - у кого Свинарчуки в компаньйонах? Упевнений, ви з першого разу вгадаєте - у великого свина", "З натури ліпили, Петя!", "Ну це те, що відповідає його натурі.".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це свинюшну історію Шнайдер продовжив і в наступному пості.

Сегодня на "Сенном" рынке в Киеве. Мне кажется Рева самый Симпатичный)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 23 maart 2019

"Сьогодні на "Сінному ринку в Києві. Мені здається Рева найсимпатичніший", - свідчить підпис.

І тут українці також не втрималися від гострих зауважень:
"І жеруть же.. От же свині", "Хрюшечкі славні і не такі вгодовані,як їх прототипи", "Рева.найнахабніший ногами заліз в корито", "Залишилося осмалити. Ці хоч смачненькі, а те, падаль."

Нагадаємо, що юрист назвав "ліки" від корупції, які діють миттєво: Президента – за ґрати, прем'єра – на розстріл.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Порошенко засікли за дивним заняттям: ту жінку обговорюють всі.

Також, портал Знай.ua писав, що Україна стоїть на порозі третього Майдану: головну загрозу показали одним фото