Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вирішив податися у велику політику й очолив партію "Голос", яка балотується до Верховної Ради України на дострокових виборах і має чималі шанси потрапити туди. Нещодавно Вакарчук заявив, що не виключає можливості перейти працювати у виконавчу владу.

Про це лідер "Голосу", який останнім часом постійно з'являється на каналах олігархів, заявив в ефірі каналу ICTV.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На запитання, чи справді він не планує припиняти концертну діяльність у разі проходження "Голоси" у Верховну Раду, Вакарчук сказав: "Якщо не буду при цьому у виконавчій владі. Тому що у виконавчій владі, мабуть, це буде неможливо". На уточнення, чи означає це, що він не виключає можливості своєї роботи в органах виконавчої влади, лідер Голоси відповів: "Безумовно".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Якщо ми йдемо у владу, якщо ми йдемо в політику, то ми хочемо брати на себе відповідальність. Ми не йдемо у Верховну Раду для того, щоб стояти на трибуні, проголошувати пусті промови, як багато політиків і говорити: "Ми ніякого відношення до ситуації в державі не маємо", - зазначив Вакарчук.

Варто додати, що нещодавно на теледебатах в студії каналу "Україна" Юлія Тимошенко запитала Святослава Вакарчука, яка ціна за кубометр газу для населення. Лідер "Голоси" так і не зміг відповісти на це зовсім не каверзне запитання голови "Батьківщини", хоча й тоді гучно заявив: "Безумовно".

Нагадаємо, у Зеленського шокували заявою про коаліцію з "Голосом" Вакарчука. Голова виборчого штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко назвав головні відмінності і подібності партії з командою Святослава Вакарчука "Голос".

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заманював Притулу в "Голос" більше року.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук придумав "геніальний" план повернення українських моряків.