Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко раніше розробив законопроект про покарання за корупцію в особливо великих розмірах. Однак він так і не набув чинності, тому такий законопроект потрібно розробити зараз.

Про це заявив представник команди Гриценка Єгор Фірсов в ефірі ток-шоу "Чому так?" на каналі 112.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якщо ви хочете бачити в парламенті чесних, молодих, порядних депутатів, то все ж так їм треба встановлювати необхідну заробітну платню. Цього не треба боятися, але будь-яка надвисока заробітна платня - гроші на вітер, якщо немає прецеденту покарання", - сказав Єгор Фірсов.

Фірсов розповів, що Анатолій Гриценко розробив законопроект щодо покарання за корупцію, однак тодішній президент Віктор Ющенко не просто не підписав його, а й наклав вето.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Я хочу назвати один приклад. Колись у 2010-му році Анатолій Гриценко був автором законопроекту, де за корупцію в особливо крупних розмірах пожиттєво саджали без права амністії з повною конфіскацією майна. Більше того, ви зараз будете здивовані, парламент тоді у 2010 році прийняв його законопроекту. Але президент Ющенко наклав на нього вето", - додав представник команди Гриценка.

За словами Фірсова, зараз головне завдання в майбутньому - притягти такий закон, який давав би депутатам розуміння того, що за корупцію вони можуть відбути надзвичайно жорстке покарання.

Нагадаємо, Гриценко розповів, як "досягнення" Гройсмана доб'ють Україну: "Він піде, а борги залишаться".

Як повідомляв Знай. ua, Гриценко розкрив Зеленському очі на Луценка: "Скільки можна терпіти балаболку?".

Також Знай. ua писав, що Гриценко відкрив головну таємницю війни на Донбасі.