Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що у випадку потрапляння в Раду буде допомагати нинішній владі проводити реформи. Про це Вакарчук розповів на передачі "Факти тижня" в ефірі ICTV.

Говорячи про політичне майбутнє, лідер "Голосу" заявив, що його партія хоче брати на себе відповідальність і допомагати президенту у здійсненні необхідних реформ, а також бути "дзвіночком", який буде закликати інтенсивніше проводити зміни.

Також він заявив про майбутнє "Океану Ельзи". За його словами, до і після парламентських виборів гурт буде і далі гастролювати.

Відповідаючи на запитання ведучої, чи не є нинішні концерти рокерів "тієї ж гречкою", Вакарчук відповів негативно і пояснив відмінності.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"По-перше, різниця в тому, що ми не пропонуємо комусь, хто не може потрапити на концерт "Океан Ельзи", спеціально потрапити на них зараз. Вони відкриті і вільні - такі ж, якими були під час Майдану, коли виступали в Києві. Такі ж, які були, коли ми їздили в Краматорськ, Сєвєродонецьк, Маріуполь... Коли ми давали відкриті концерти на площах або стадіонах, безкоштовні. Вони проходили у виборчій кампанії, і будуть проходити після. Тому що це моя позиція. Людям потрібно давати позитивні емоції", - розповів він.

Ефір 30.06.19

Дивимось ефір "Фактів Тижня" за 30 червня!

Geplaatst door Факти тижня op Zondag 30 juni 2019

В контексті чесності в політиці і музиці він розповів, що у виконавчій владі виступати не зможе: "...напевно, це буде неможливо".

Нагадаємо, Тимошенко влаштувала іспит Вакарчуку, українці в істериці.

Як повідомляв Знай. ua, "Голос" Вакарчука розбурхав слуг народу Зеленського несподіваною пропозицією.

Також Знай. ua писав, що вибори в Україні ще не пройшли, а Вакарчук вже "здувся".