Грубими порушеннями напередодні парламентських виборів в Україні є незаконна агітація і непрямий підкуп виборців. Про це розповіли представники організації "Опора", передає "Сегодня".

Наприклад, нещодавно, за їх словами, політичні сили під виглядом благодійних організацій нібито пропонували виборцям товари і послуги на пільгових умовах, або зовсім безкоштовно.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Активісти також наголосили, що останнім часом з'явилося багато кандидатів-двійників.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"На нашу думку, це є порушенням принципів вільних виборів. Тому що вводить в оману виборця. І у відповідності зі статтею 157 статті кримінального кодексу України може каратися до 7 років ув'язнення. Нацполіція вже відкрила кримінальне провадження за такими фактами", – розповіла голова правління громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська.

Нагадаємо, рейтинги Гриценка і Вакарчука рвонули вгору, хто залишився за бортом.

Як повідомляв портал Знай.uа, партія "Слуга народу" збирається очистити свої списки кандидатів у народні депутати 6 липня.

Також портал Знай.uа писав, що Вакарчук планує допомагати Зеленському цікавим способом.