Президент України звільнив відразу 5 глав СБУ через контрабанду. Про це заявив заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка, пише видання Акценти.

І тепер ніхто не сумнівається в тому, що з приходом до влади Зеленського почалася повна зачистка контрабандного ринку. Всього за 2 дні накрили історичну партію контрабанди, а спецоперація ще толком і не почалася.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Контрабандисти не можуть домовитися з митниками, оскільки просто не можуть достукатися до свого вищого керівництва, яке спішно збирає речі, щоб не потрапити під роздачу нового президента.

"З приходом Зеленського почалися дуже дивні речі. Митниця не йде на переговори з місцевими бандитами, оскільки з Києва ніхто їм не відповідає. Контрабанда по більшості просто стала намертво", - говорить джерело.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами інсайдера журналістів, це дуже схоже на зачистку, а не черговий переділ часів початку правління Порошенко.

"Це не схоже на переділ ринку. Коли Порошенко прийшов до влади почався переділ ринку. Звідси війна з Правим Сектором, вбивства і т. п. Там Порошенко чітко поставив дивитися Лунченка, і з перших днів йшла налагоджена робота. Тут же ніхто не розуміє, що відбувається. Я знаю, що вчора керівники по Чопу терміново покинули Україну. Як на мене, йде зачистка, а не переділ ринку", - додає інсайдер.

Аналогічна ситуація на Волині, у Харківській і Одеській областях.

Також Знай.uа писав, Зеленський влаштував прочухана Клімкіну і послав потужний сигнал Путіну.