На відео потрапила обмовка вокаліста групи "Океан Ельзи" та лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука під час виступу в Харкові. Відповідний ролик з'явився на відеохостингу TouTube.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Святослав Вакарчук під час передвиборчого туру в Харкові обмовився і назвав Крим російським. У мережу відео інциденту потрапило в понеділок, 1 липня.

"Після страшних подій на Майдані Незалежності, після Революції гідності, коли почалася війна на сході, коли Росія вже захопила і анексувала російський Крим, ми знову чекали змін", - сказав зі сцени Вакарчук.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Поки що сам співак ніяк не прокоментував репліку і обмовку, яка тут же потрапила в мережу.

Раніше Святослав Вакарчук заявив, що повернути окуповані Донбас і Крим можна лише в тому разі, якщо вдасться налагодити всі механізми на підконтрольній території Україні.

"Єдиний спосіб, на нашу думку, повернути Донбас і Крим, то спочатку показати історію успіхів на підконтрольних нам територіях. Зрозуміло, не відступаючи і тримаючи сильну армію. Але якщо вам хтось говорить "Я знаю як повернути або зупинити війну за один день" або повернути Донбас і Крим за один день, це вони або лукавлять, або просто не розуміють про що говорять. І перше, і друге небезпечно. Тому що перше – це обман, а другий – наївність, яка призведе до великих проблем", - заявив Вакарчук ICTV.

Нагадаємо, помічниця Вакарчука розповіла, чого очікують від слуги народу.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заявив, що залишить найголовніше в житті заради влади.

Також Знай. ua писав, що рейтинги Гриценко і Вакарчука рвонули вгору, хто залишився за бортом.