У Зеленського закликали українців якомога швидше змінити місце голосування перед виборами. Про це повідомляється в телеграм каналі "Команда Зеленського".

"Залишилось 14 днів для зміни місця голосування. А за даними ЦВК тільки 32 403 людини зробили це перед виборами 21 липня", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У президента додали, що це "катастрофічно малий показник".

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

"Перед другим туром майже 400 000 українців змінили місце голосування. Беріть друзів і родичів і міняйте місце голосування прямо зараз, адже для цього потрібен тільки паспорт. Зробимо їх ще раз!" - підсумували у команді Зеленського.

Варто відзначити, що щоб проголосувати не за місцем прописки виборцям необхідно звернутися до органу ведення Державного реєстру виборців за місцем їх знаходження в день виборів чи місцезнаходженням обраного виборчої дільниці або за виборчою адресою. З собою повинен бути тільки паспорт.

Нагадаємо, Геращенко забула, на кого працює - накинулася на Зеленського через Путіна.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський почав процес звільнення Луценка.

Також Знай.ua писав, Саакашвілі зізнався Пальчевському у всьому, що думає про Зеленского.