Курс України на ЄС та НАТО залишається незмінним. Таку заяву під час робочого візиту до Канади зробив президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський зустрівся в Торонто з Міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд. Про це повідомляє сайт президента.

Глава України подякував Канаді за послідовну та всебічну підтримку нашої країни на двосторонньому рівні і в рамках багатосторонніх форматів співпраці, зокрема "Великої сімки" та ООН.

Зеленський додав, що вдячний Христі Фріланд за організацію міжнародної Конференції з питань реформ в Україні, яка 1 липня розпочалася у Торонто.

Президент також обговорив з главою МЗС Канади боротьбу проти російської агресії, яку РФ проявляє в Україні та в усьому цивілізованому світі.

"Володимир Зеленський і Христя Фріланд наголосили на важливості консолідації міжнародної коаліції для протидії російській агресії", - зазначили у прес-службі гаранта.


Нагадаємо, це вже друга зустріч Володимира Зеленського з Христею Фріланд за час його президенства. Вперше вони зустрілись у Києві 8 травня. Політики говорили про корупцію, війну на Донбасі та покращенння співпраці між Україною та Канадою.