Перша леді України Олена Зеленська повідомила в своєму Instagram, чим займалася в перший день робочого візиту в Канаду.

«Ранок у Канаді почалося продуктивно. Зустрілася з Міністром у справах дітей та жінок Уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп і парламентським секретарем Міністра охорони здоров'я Робін Мартін. Під час зустрічі розглянули Стратегію дитячого здоров'я, успішно втілену Урядом Онтаріо, та її основні напрямки, які включають допомогу в освіті батьків під час вагітності і в перші роки після народження дитини; здорове харчування дітей і створення здорових умов для їх розвитку. Хочу подякувати за участь у розмові Уповноваженому Президента з прав дитини Кулебу Миколу і дружину Посла України в Канаді Андрія Шевченка - Ганну Гомонай», - написала дружина Володимира Зеленського.

«Боже, Олена, Ви неймовірна красуня!», «Яка Ви красива! Успіхів!», «Ви Оленка, так тонко вписалися у це суспільство - ви прекрасні», «Дуже стильно одягнені! Приємно дивитися», - прокоментували фото Олени українці.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла, чим займається в повсякденному житті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа Володимир і Олена Зеленские з офіційним візитом прибули в Канаду.

Також портал Знай.иа писав, що в мережі спливли давні фото Володимира Зеленського з його дружиною Оленою.