Глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв за 2018 рік заробив 286,5 млн грн. При цьому велика частина зазначеної суми (261 млн грн) – премія за перемогу над "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі.

Юрист і блогер Михайло Шнайдер переконаний, що на ці гроші можна "обігріти 500 тисяч квартир", "нагодувати 10 мільйонів солдат", "провести 5 тисяч операцій на серці".

Українців ця інформація не на жарт розлютила і вони всіляко коментували цифри, які їм довелося дізнатися:

"Я місяць сумлінно відпрацювала фізично, в жарі, получка----2 300. Як же треба працювати Кобалеву, щоб отримувати мільйони! Люди, у якій країні ми живемо??? Хочеться перестріляти всіх вельмож, хто таке допускає!"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"В злиденній воюючій країні, на держ. підприємстві і така зарплата -просто абсурд і насмішка над народом!", "Таке враження,що газ він дає з себе, газ - це народне надбання, а цій с*ці треба платити середню зарплату. У нього і так сволоти є свій бізнес за наш рахунок, я в цьому впевнена!"

Є ті, хто вважає, що своєю зарплатою Коболєв "ділиться" з іншими чиновниками. Адже, інакше, незрозуміло як у нього в держструктурі зарплата вища, ніж у президента, прем'єр-міністра та депутатів.

Інші ж впевнені що не він собі зарплату призначав і всі претензії повинні бути тільки до Гройсмана.

"Гнівні слова Гройсмана у його адресу - це гра на публіку Але якщо б уряд і ВР не дозволили - все було б по іншому і бюджет був би наповнений і гроші витрачалися на користь країни. Риба гниє з голови!"

Варто відзначити, що у Тіма Кука, глави Apple, зарплата $15 млн, а у Коболєва - $11 млн.

"Так що мені дуже цікаво за що і за які такі заслуги платить держава Коболєву такі великі гроші, коли люди ледве виживають.", "Як він у державному закладі може гребти скільки сам хоче, де хоч якийсь контроль? З ким він ділиться, що так жирує кучеряво?", "А що тут коментувати. Один чесно заробив, інший нахабно вкрав."

Нагадаємо, Дубинський розповів про відкат для Коболєва в розмірі 650 тисяч євро.

Як повідомляв портал Знай.uа Андрій Коболєв "пожирував" з подругою в елітному ресторані Києва

Також Знай.uа писав, Ігор Лесев розкрив цинічні махінації Коболєва.